Saturday, 22 December 2012

Terseksa

kenape aku mimpi dye lagi.....kenape bukan orang lain,,,,,kenapa...???tolong la pergi jauh2 dari hidup aku....jgn la seksa aku camni.......x sanggup aku asik teringat2 ko jer.,,,berilah aku bahagia,,,,,,emmmm sedih lak aku hai,,,,,,,kenape x ade orang lain yang aku mimpi.....asal dye.....bgon2 pagi teringat kat dye.......penat dah wek,,,,,,seksa rase nye,,,,,boleh kene tekanan jiwa aku camni........aku x nak mimpi kau,,,,,,,,tpi dye datang jugak,,,,,,aku x nak jumpe kau.....tp dye nak tunjuk jugak kau kat aku......e,mmmmm....aku x larat la nak cerita....camne rase nye kat diri aku,,,,,tp aku mintak tolong la jagan hadir dalam mimpi aku lagi,,,sebb kau buat aku sedih......serius besday aku,,aku sedihh,,,,,,,,tpi tolong la beri aku mimpi orang lain tp  jngn dye??/tolong la,..

Tuesday, 18 December 2012

tapi bukan aku,,,

Jangan lagi kau sesali keputusanku....Ku tak ingin kau semakin kan terluka,,kankan Tak ingin ku paksakan cinta ini,,Meski tiada sanggup untuk kau terima..Aku memang manusia paling berdosa
Khianati rasa demi keinginan semua,,Lebih baik jangan mencintaiku aku dan semua hatiku.,,Karena takkan pernah kau temui, cinta sejati..........emmmm,,,boring nyee,,,,Berakhirlah sudah semua kisah ini,,Dan jangan kau tangisi lagi..Sekalipun aku takkan pernah mencoba kembali padamu,,,Sejuta kata maaf terasa kan percuma,,,Sebab rasa ku tlah mati untuk menyadarinya,,,,Semoga saja kan kau dapati...Hati yg tulus mencintaimu Tapi bukan aku,,,,harus bgai mana aku akan menghadapai hari2 aku tampa drimu....

Monday, 17 December 2012

x pernah lupa..

aku rindu budak ni.....tpi ape kan daya semuanye dah berlalu tapi kenagan aku x penah lupekan,,,,Singkap kembali detik akhir bersama .......Linangan airmataku menitis Dalam pelukan dakapan yang terakhir Mengalir darah membasahi bumi Pergi yang tak kembali untuk selamanya
Segar indah namamu di hatiku Sayu dan pilu bermain di jiwaku ...Hilang mu kini tiada pengganti
Hanya namamu tersemat di kalbuku ,,,Menjadi satu kenangan abadi......

Saturday, 15 December 2012

MASIH TERKENANG

bukan laut namanya jika airnya tidak berombak .......bukan cinta namanya jika perasaan tidak pernah terluka.......bukan kekasih namanya jika hatinya tidak pernah merindui dan cemburu...
AKU MERINDUIMU SAYANG....."""

Friday, 14 December 2012

single lebih baik...

Oh indahnya hidupku saat bersamamu,,,,,,,, Dan sakitnya hatiku setelah kau duakan cintaku,,, Oh sungguh tak ku sangka semuanya terjadi >> Diam-diam kau suka kepada temanku sendiri!! Setelah ku tahu kau pergi cintaku,,,,Betapa sakitnya rasa di hatiku Namun kau tak tahu Aku cinta dia dan dirimu..............Satu atau dua pilih aku atau dia yang engkau suka??....Satu atau dua pilih aku atau dia yang engkau cinta.??...Dua atau satu pilih dia atau kamu aku tak tahu,??,,Karena diriku bingung harus pilih dia atau dirimu..??...Oh sungguh tak ku sangka semuanya terjadi...Diam-diam kau suka kepada temanku sendiri..Setelah ku tahu kau pergi cintaku...Betapa sakitnya rasa di hatiku..Namun kau tak tahu...Aku cinta dia dan dirimu!!!!!!!!!!!!!!....so sekarang aku berada ditengah2,,,,aku x mengharap ape2,,sebb aku rase lebih baik aku single...dari aku luka kan hati meraka....sebb aku x nak tngok semua sedih kerana,,,itu..aku ambik keputusan untuk tidak akn terima siapa2 dalam hidup aku.....itu lebih baik untuk persahabatan aku,,,dan dye,,...kan,,tp aku x kan lupa kan semua kenagan,,,,yng telah menjadi separuh dari hidu[p aku...tp aku bhagia tengok semua bahagia..,,tu yng aku nak kan,,,,kerbahagiaan orng yang aku sayang,,,,,aku turut gembira,,,,,harap suatu hari nanti sampai mase nye untuk aku memiliki semuah kehidupan yng bahagia.....doakan yng terbaik jer,,,,untuk diri sendiri dan semua yng penah hadir dalam hidup aku,,,,,,sekurang2 nye dieorng bahgia,,hihii,,,,,selamat membace cerita yng x menarik ni,,,,,,kankan ,,,,,,,,okey,,,,, by susu panas bercerita...hehehe...k bye your all..

Thursday, 6 December 2012

henset berbunyi

7 december 9;45am,,,,,,pangilan masok dari seseorng,,,,,,yng aku x jangka,,,,,sbb mamai dari bngon tido....hahahahaa...arini biase la jumaat kan,,,,x tahu kenepe tibe2 dye tipon aku......rindu la tu,,,tp aku tetap berkeras ng misi aku,,x kan menganggu dye lagi....tp ade setiap mase aku ingat kat dye,,,,tp aku benci kan dye,,,,dalam kebencian aku aku rindu kan dye.....acane tu johan,,,hahha,,,,,biar kan jer la....simpan jer lah rindu nikan,,,sbb x kan ubah ape2 pon,,,malam tdi mimpi lagi...tp orang lain,,,aku x tahu,,,,,dah bnyak kali aku mimpi bercakap ng perempuan,,,tp aku x perdulikan,,,,sbb mimpi nikan mainan tido jer....ape2 pon tnggu jer lah ape yng akn berubah kat aku ni.......oky selamat membaca,,,,

sempurna

haii,semua,,,best nye klu hari2 happy camni...x yah nak pening2 pikir masalh..pegi sane pergi sini sentiase tersenyum,,happy hidup macam ni....kacau awek....gelak gn kawan2....semua menyeronok kan,,,,december bererti untuk aku,,,,,,mulakan hidup yng lebih baik dari tahun ni......lupe kan ksemua masalah yng penah aku lalui.....jagn risau masih lagi single.....heheheh....klu dah berpunye post ni bukan main ceriia lagi,,,,ni biaser2,,,atau bukan biase2..hahha...dah macam cite sepah the movie pulak,,,,sebnarny hati dah terpaut ng seorng gadis yng ceria orng nye,,,,selalu kacau dye....tengok dye ketawa,,,,tengok dye malu......tp..pellik bile face to face ng aku dye sengan,,,,ng laki lain oky jer boleh borak2.....ng aku dye x boleh nak cakap.....dye kate dye sengan ng aku,,,,,aku tanye dye sebbnye,,dye kate x tahu,,,..adakah ini cinta,,,,hahahaha.....bile hidup dah sebati,,tidak semudah itu dileraikan,,,wawawawa.....istambul aku datang,,,,cepat sangat rasenye mase berlalu...dah x bnyak mase lagi,,,ujung bulan 12 dye nak balik dah,,,,tp tnggu la....jodoh tu x kemane kan,,hehehe...,,tp dalam aku mencari orang yang ikhlas ng aku,,aku x penah lupe dekat orng yng penah menjadi hati aku buat seketika waktu dulu...tp aku tahu ko dah bahgia....bgi aku pulak rase kan kebahagiaan yng ko rase kan,,,,lame aku menunggu,,tp x ada jawapan yng pasti antara aku dan kau,,,wahh,,,,macam nak ngis jer...rilex laa abng besar,...siapa pailang bak datang.,,single lebih best,,itu kate aku.....tidak pada orng lain,,,,,hahaha...selfish nye aku,,,,tp happy ng ape yng aku ade.....x mintak lebih dan kurang...cukup sekadar aku tersenyum,,,,ape2 pon bye bye,,,,sayang....

Sunday, 2 December 2012

december datang

hari ni 2 december baru aku bukak blog aku ni......bukak2 jer ade comment yang berbunyik rindu kau nok....namun aku tetap,,mengharap agar december ni dapat melengkap kan hidup aku...dengan seorang gadis yng betol2 menyayanggi aku,,,,,,klu x ade jugak aku berserah pada tuhan agak temukan aku dengan insan yng terbaik untuk aku,,,x kisah la buruk ker cantik ker,,,,aku terima seadanye,,,,,bulan december mengigat kan aku pada seseorng,,dan bulan ni jugak la...bulan kelahiran aku,,dan jugak dye....tp aku mengangap semua sudah berlalu,,,,tp kenang iyu x mungkin terpadam,,sampai bila2,,,aku harap dye pon same.......tp aku x yakin yang dye mengigati aku lagi....dengan bermacam cabaran yng aku lalui aku x penah lupe kan dye.....alamak macam dah lebih ke cerita dye pulak kan,,oky2,,,,,stop,,hehehe....hari ni aku masih lagi seperti yng dulu x ade ape yng beza kat aku ni.....same jer macam dulu...memng mase dah lame berlalu...tp aku stay macam dulu...sebb ni la aku,,,,ni la diri aku,,,aku x kan jadi orng lain disebb kan orang lain,,,,aku cume mengharap aku dapat temukan insan yng sangup tmenjadi teman hidup aku sampai bile2....22 december ni besday aku jgn lupe wish aku....31 aku x lupe akn tarihk ni,,,harap ko bace status ni.....aku sentiase ade ng ko klu ko perlu kan aku,.,,,,,,smile walaupun sakait untuk aku.,,,,,tp smile aku bnyak memberi aku pengajaran n kebaikan,,,,,dan aku berlajar bnyak erti kesabaran,,,,tnks penah hadir dalam hati aku,,,,,,,xxxxxx.....,,,,,,,,,,,,,,,,,SETIA pada yng satu...ALLAH....