Sunday, 20 May 2012

cinta untuk aku

nurul fazira binti azmi...aku kenal dye pade 17 mac 2012 pada hari sabtu...,,dan aku mula cple ng dye 21 mac 2012 hari rabu....jam 1.46 pm...sume aku yang buat,,,aku sayang dye ,,macam2 halang aku rempuh semase cple ng dye ,,tp aku sabar n terus kan hubungan aku ng dye...sebb aku x nak kehilngan dye,,,hari ni 21 mei 2012 genap 2 bulan aku nersama dye,,,aku harap agar hubungan aku ng dye x kan berhenti macam mane aku nga yana dulu...aku nak dye tahu aku sayang dye sngat2,,,sebab dye dh curi hati aku,,aku ng dye happy....tp dye akan pergi jauh dari aku...untuk sambung dye punye pelajaran...aku x kan mengalah walaupun dye jauh tp hati aku tetap pada dye sorang....aku percaya kan dye....hahahha....aku rindu kau gemokk.....aku sayang kau.....pada yang follow blog aku sori la sunyi jer kebelakangan ni,,sibuk sikit,,,,ni serba sikit kehidupan aku di tahun 2012...