Monday, 11 August 2014

selamat hari raya

assalamualaikum,aku ucapkan pada semua pembaca dan yng mengikuti blog aku ni,,,lame aku x update rase nye hahhaa,,,bxz la sekng dah berkerjaya n lektop baru betol kan.kadang2 bz jer ng kerja ng kawan2 agar boleh lupekan seketika pasal orng yng teristimewa dalam hidup aku,,hari ni 11/8/2014 akunupdate blik bloq aku ni,,,,,lame jugak aku menyepikan diri,,membz kan diri,,,sekang aku berkerja kat melaka kerja ape???nak tahu ker??nanti ade massa aku bagi thau ehh!!ahhaha,,hidup aku bermula pada 7/7/2013 berada dimelaka mencari kekosongan hati yng hilang entah pergi mane,,,sambil aku melangkah kehadapn ubah cara hidup aku sebagai penganggur kjer yng ade perkerjaan sekng ni,,,,alhamdlilah laa,,aku semakain berjaya dalam bidang yng aku ceburi,,,,,,huuuu ayat x tahan,,,,semua kisah aku aku x penah padam pon,,,biarlahh aku sentiase ingat,,,,sbb aku akan belajar dari kesilapan yng dahulu,,,,,,tpi kadang2 sedih jugakk,,,sekng semua yng dulu penah ade dalam hati aku semua dah bahagia,,,,bgos la tu kan,,,aku pon tumpang gembira,,,ape??nak tahu kisah hidup aku sekng....oky,,,,hidup aku macam dulu jugak..cube beza nye aku berkerja,,,,awek x ade lagii sape la nak kat aku ni,,,muke x ade x market orng kate,,,,,hahaha,,,manis tu ade la sikitt,,,,,x ade lah sampai semua datang...aku masih lagi single,,,dah 3 tahun aku single,,entah la hati aku kosong la walaupon ade yang nak kenal ng aku....aku dah x macam dulu,,,bukan lagi kaki pempuan,,,,hahaha..yer la kott...aku masih menanti saat indah itu,,,,tpi sampai bila akan datang aku pon x tahu,,,,aku bersabar,,,dan terus bersabar,,,,,,,,nanti sambuing g k aku nak audit acc jaop...

No comments:

Post a Comment