Saturday, 20 August 2011

diremove

dah bape hari ak x jumpe dy lagi..gare2 dye remove ak...hahahah,,
sampai cam2 sekali yer x..ape boleh buat memng salah ak...'
yang ak marah dye wat pe kan....dye x salah ape2 pon,,
yang ak lak emoo semacam..dye cume mintak tukar relationship je.
dari relationship kepada married,,2 jer hahaha..ak cakap x kan 
sampai letak kawain kott...x payah nak kawain sangat la ak cakap..
hahah..dye cakap oky....lepas ak terima relationship..tengaok2 dye
dah remove ak dah...hahaha...pelik sungguh kan...
keesokkan hari ak x nampak muke dye lagi...sampai la hari niey....
nak add balik x  kan dye nak terima kan...biar lah die tentu kan..
klu dye add ak balik ak terima dye..n janji x ak buat cam2 lag..
bosan wey..klu dye x ad...snyi jer x ad lagi gurau2 ng dye..
marah2 dye..merajok saje2 2 kan...tp 2 sume dulu sebelom dye 
remove ak...tp sekarang..harammmm.....sunyi...fbook pon ape tah...
dah rase bosan lak online....2 yang edit blog...klu x ad blog niey..
kat sape la ak nak curah kan kasih ak niey kan.
tp ak msg jer sekarang ng dye...tp ak tahu dye tanye kawan ak..
yang ak online ker x....haha,,biase la kan,,,misti kesal atas
perbuatan dye meremove ak kn...hahaha...dah la weyyy.....
ak x pandai nak tulis blog niey niey pon hantam jer..
x sepandai korang,,,,niey kisah benar antara ak ng dye....

No comments:

Post a Comment